Blog

FysioProvita Uudistuu Ja Aloittaa Yhteistyön Stadi Fitin Kanssa! :)

FysioProVita aloittaa yhteistyön Stadi Fit High Performance and Health:n kanssa.

Uudistamme kuntosalilaitteita, salille tulee lisää vapaapainoja, TRX nauhat yms. Stadi Fit:n ohjaajat pitävät myös erilaisia ryhmäliikuntatunteja.

Stadi Fit muuttaa FysioProVitan tiloihin tällä viikolla ja asentaa kuntosalilaitteitaan. Pahoittelemme kuntosalilaitteiden asennuksesta aiheutuvaa haittaa.

Yhteistyö tarkoittaa, että vanhoille ja uusille asiakkaille on tarjolla enemmän mahdollisuuksia kuntosaliharjoitteluunsa. Suurimman osan aukioloajoista tarjoamme edelleen rauhallista aikaa treenaamiselle.

FysioProVitassa on edelleen kaikki omat kuntosalilaitteet käyttössä ja kaikki kuntosalijäsenyydet ovat edelleen voimassa. Olemme lisänneet ja monipuolistaneet kuntosalilaitteiden valikoimaa jo olemassa olevien ohelle.

Ryhmäliikuntatuntien aikana vapaapainoalueet ovat varattu, mutta tämä ei millään tavalla vaikuta kuntosalilaitteiden käyttöön.

 

IMG_2767 IMG_2765 IMG_2768

 

Voitte tutustua Stadi Fit:n yrityksenä ja heidän ohjaajinsa paremmin heidän kotisivuilta: http://www.stadicrossfit.com/

 

 

 

 

Avoimet ovet FysioProVitassa la 12.12 – su 13.12.2015 ! Tule tutustumaan Stadi Fit:n ohjaajiin ja ryhmäliikuntatunteihin.

Lisäämme tämän viikon aikana kotisivuillemme ajankohtaista osioon avointen päivän aikataulun ja ryhmäliikuntatuntien valikoiman.

Tervetuloa!!

(Tapatuma on täysin maksuton.)