Henkilöstö

Vastaavat

Simone Kallonen

Simone Kallonen

Toimitusjohtaja - Vastaava fysioterapeutti

Erityisosaaminen: Urheilufysioterapeutti (sertifioitu) OMT, Akupunktio.

OMT-koulutus syventää osaamista tuki- ja liikuntaelinongelmien tutkimisessa, hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Toimin FysioProVitan toimitusjohtajana ja vastaavana fysioterapeuttina.

Taustaa: Valmistuin fysioterapeutiksi 2011. Olen toiminut fysioterapeuttina sekä julkisella että yksityisellä puolella. Kiinnostukseni fysioterapiaa kohtaan heräsi aikoinaan omien urheiluvammojeni vuoksi. Nuorena minua kehoitettiinkin lopettamaan kilpaurheilu vammojen vuoksi. Hyvällä fysioterapialla kuntouduin kuitenkin entiselleni. Silloin päätin, että haluan auttaa samalla tavalla muita tuki- ja liikuntaelin ongelmista kärsiviä. Nuorempana harrastin yleisurheilua, jalkapalloa, salibandya ja kilpatanssia. Nykyään otan rauhallisemmin ja pysyttelen kilpaurheilussa ainoastaan salibandyn parissa.
Parasta fysioterapeutin ammatissa on jatkuva kehittyminen. Innostun haasteista, joita jokainen työpäivä tuo tullessaan.

Motto: "You miss 100% of the shots you don´t take"

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Sähköposti: simone.kallonen(a)fysioprovita.fi

Puhelinnumero: +358 (0) 40 564 41 34

   

  OMT Fysioterapeutit

  Ismo Palmamäki

  Ismo Palmamäki

  Urheilufysioterapeutti, OMT, Sidas-ammattilainen

  Erityisosaaminen: OMT-koulutukseni on valmistanut minut tuki-ja liikuntaelinvaivojen erityisosaajaksi, olen syventänyt osaamistani erilaisten selkäranka - ja alaraajavaivojen hoitoon.

  Taustaa: Olen työskennellyt FysioProVitassa vuodesta 2007 lähtien. FysioProVitan kannustava ja motivoiva ilmapiiri on tukenut minua tavoitellessani ammattillisesti omia rajojani. Oma intohimoni ihmisten auttamiseksi, heidän erilaisissa tuki -ja liikuntaelin vaivoissa, sai alkunsa jo nuorena poikana, kun pelasin jääkiekkoa ja juoksin kilpaa. Joukkuetoverini, kuten myös allekirjoittanutkin, kärsivät vähän väliä mitä erilaisimmista vaivoista. Joukkueenjohto, valmentajat ja huoltotiimi saivat tehdä kaikkensa, että meillä oli pelipäivänä joukkueellinen ”terveitä” kavereita kentälle ja aina ei edes ollut. Olisin niin kovasti halunnut auttaa kavereita, koska näin miten he ja heidän mukanaan koko joukkue kärsi siitä, että kavereita oli poissa kentältä. Silloin taitoni eivät tietenkään mahdollistaneet minkäänlaista avun tarjoamista, mutta noilta ajoilta syttyi minun kipinä ja motivaatio tähän ammattiin ja olen erittäin onnellinen ja kiitollinen, että tänä päivänä saan tehdä juuri sitä työtä, josta eniten pidän.

  Motto: ”Onni ei tule etsien vaan eläen, tässä ja nyt”

  Kielitaito: suomi, englanti

  Sähköposti: ismo.palmamaki(a)fysioprovita.fi

    

   Fysioterapeutit

   Saila Dahlqvist

   Saila Dahlqvist-Pompeo

   Fysioterapeutti, Voice Massage -terapeutti

   Erityisosaaminen: Tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapia, pre ja post-operatiiviinen fysioterapia, kuntosaliohjaus, harjoitteluterapia ja ryhmäliikunta,  Voice Massage terapeutti, NLP-practitioner.

   Olen työskennellyt FysioProVitassa vuodesta 2009 lähtien.

   Mottoni: "Tänään tehty muutos on huomisen tulos. Koskaan ei ole liian myöhäistä."

   Kielet: Suomi, englanti, italia

   Sähköposti: saila.dahlqvist(a)fysioprovita.fi

    Antonio Bombino

    Antonio Bombino

    Fysioterapeutti, Sidas -ammattilainen

    Erityisosaaminen: Tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapia, selkä-, polvi- ja olkapääleikkausten jälkeinen kuntoutus, urheiluvammojen kuntoutus, kuntosaliharjoittelu.

    Kielitaito: Suomi, englanti, italia

    Sähköposti: antonio.bombino(a)fysioprovita.fi

     Sanna Weurlander

     Sanna Weurlander

     Fysioterapeutti, sairaanhoitaja

     Erityisosaaminen: Lantionpohjan fysioterapeutti, toiminnallisten lantionkipujen fysioterapia, kuntosaliohjaus ja harjoitteluterapia,  pyörätuolirugbyn ja parahiihdon kansainvälinen luokittelija, NLP-practitioner, akupunktio

     Taustaa: Nimeni on Sanna Weurlander ja olen lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut terapeutti. Valmistuin fysioterapeutiksi 2011, terveydenhoitoalalla olen työskennellyt vuodesta 2005 lähtien sairaanhoitajana ortopedian ja neurokirurgian parissa. Kokemusta löytyy sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta. Nuorempana olin aktiivinen kilpaurheilija ja pelivuosia takana lähes 20, joista osa Superpesiksessä. Täältä varmastikin kumpuaa vastustamaton mielenkiinto kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sekä itsensä haastamiseen. Nykyään vapaa ajallani toimin vammaisurheilun parissa kansainvälisenä luokittelijana, opiskelen terveystieteitä Itä-Suomen yliopistossa liikuntalääketieteen puolella sekä harrastan monipuolisesti liikuntaa, mm. painonnostoa, joogaa sekä hiihtoa.

     Vastaanotollani keskitytään muun muassa kehon linjauksiin ja kehon hallintaan, sekä pyritään vapauttamaan liiallista lantion alueen lihasjännitystä ja parantamaan liikekontrollia. Fysioterapiassa käytän lantionpohjan lihasten tutkimisessa ja harjoittelussa EMG:tä (elektromyografia), jonka avulla asiakas saa välittömän palautteen harjoittelun onnistumisesta, jolloin myös oppiminen tapahtuu herkemmin (biopalauteharjoittelu). Lantionpohjan lihasten merkitys urheilussa ja liikkumisessa on myös erittäin tärkeä ymmärtää ja minut voi pyytää luennoimaan erilaisiin koulutustilaisuuksiin tai voimme järjestää sellaisen varta vasten FysioProvitaan. Fysio Provitasta minut tavoittaa tällä hetkellä torstai-iltaisin tai sopimuksen mukaan. Päivätyössäni toimin selkäydinvammaisten fysioterapeuttina.

     Mottoni: Motivaatio on ihmistä eteenpäin ajava voima.

     Kielitaito: Suomi, englanti

     Sähköposti: sanna.weurlander(a)fysioprovita.fi

      Juha Holttinen

      Juha Holttinen

      Fysioterapeutti, Sidas-ammattilainen

      Erityisosaaminen: Podiatrinen fysioterapia, alaraaja-analyysit, alaraaja kuntoutus,  Sidas tukipohjalliset.

      Taustaa: Minun nimeni on Juha Holttinen ja toimin FysioProVitalla fysioterapeuttina vuodesta 2012 alkaen. Oma erikoisosaamisalue on podiatrinen fysioterapia. Teen alaraaja-analyysejä  (asento seisten, kyykyt , kävely, juoksu). Niiden perusteella teen asiakkaalle kuntoutusohjelman ja tarvittaessa yksilölliset Sidas tukipohjalliset.

      Olen valmistunut fysioterapeutiksi 1989 Tampereelta. Podiatriseen fysioterapiaan olen erikoistunut 90-luvun puolivälissä Turun Ammatikorkeakoulussa. Olen aktiivisesti pitänyt ammattitaitoa yllä vuosittain käymällä alaraaja painotteisilla kursseilla.

      Se miksi aikoinaan kiinnostuin alaraaja-fysioterapiaan tuli siitä, kun pääsin vuonna 1993 Valentin Konosen ( -95 MM 50km mestari)  tiimiin mukaan. Toimin yhtenä fysioterapeuttina tiimissä aina vuoteen 2000 asti.

      Itse olin aktiivinen kilpaurheilija vuoteen 1993 asti. Lajini oli seiväshyppy, ennätykseni  526 cm.

      Motto: Happy feet, happy people, happy planet.

      Kielitaito: Suomi, Englanti.

      Sähköposti: juha.holttinen(a)fysioprovita.fi

       

       Vastaanottosihteerit

       Olivia Lindström

        Anniina Vaittinen

        Vastaanottosihteeri

        Kielitaito: Suomi, Englanti

         Daniela Ignatius

          Muut asiantuntijalääkärit

          placeholder-hi

          Tapio Kallio

          Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, liikuntalääketieteen erikoislääkäri

           placeholder-hi

           Kaartinen Esko

           Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, Eiran sairaalan ylilääkäri

            placeholder-hi

            Heikki Tikkanen

            LT, dos., Liikuntalääketieteen ja kliinisen fysiologian erikoislääkäri, Helsingin Urheilulääkäriaseman ylilääkäri

             placeholder-hi

             Peter Pippingsköld

             Kirurgian, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri.