Henkilöstö

Vastaavat

Annmarie Lindfors

Annmarie Lindfors

Toimitusjohtaja - Sidas Medical maahantuoja

Eritysosaaminen: Sports Management (urheilun hallinto) ja Sidas Medical konsepti

Taustaa: Toimin Terveysliikuntakeskus FysioProVitan toimitusjohtajana ja Sidas Medical maahantuojana. Työhöni kuuluu Sidas Medical konseptin ja dynaamisten tukipohjallisten maahantuonti, markkinointi ja myynti. Olen saanut koulutukseni Ranskasta, Université de Rouen:sta. Opiskelin yliopistolla Sports Management kandidaatiksi.

Olen aina ollut urheilullinen ja kilpaillut esteratsatsastuksessa. Olen tehnyt myynti- ja toimistotöitä useamman vuoden. FysioProVitalla pystyn yhdistämään molemmat mielenkiinnon kohteeni.

Mottoni: "Be brave, Take risks, Nothing can substitute experience."

Kielitaito: Suomi, englanti, ruotsi, ranska

Sähköposti: annmarie.lindfors(a)fysioprovita.fi

Puhelinnumero: +358 (0) 40 708 02 45

 

 

  Simone Kallonen

  Simone Kallonen

  Toimitusjohtaja - Vastaava fysioterapeutti

  Erityisosaaminen: Urheilufysioterapeutti (sertifioitu) OMT, Akupunktio.

  OMT-koulutus syventää osaamista tuki- ja liikuntaelinongelmien tutkimisessa, hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

  Toimin FysioProVitan toimitusjohtajana ja vastaavana fysioterapeuttina.

  Taustaa: Valmistuin fysioterapeutiksi 2011. Olen toiminut fysioterapeuttina sekä julkisella että yksityisellä puolella. Kiinnostukseni fysioterapiaa kohtaan heräsi aikoinaan omien urheiluvammojeni vuoksi. Nuorena minua kehoitettiinkin lopettamaan kilpaurheilu vammojen vuoksi. Hyvällä fysioterapialla kuntouduin kuitenkin entiselleni. Silloin päätin, että haluan auttaa samalla tavalla muita tuki- ja liikuntaelin ongelmista kärsiviä. Nuorempana harrastin yleisurheilua, jalkapalloa, salibandya ja kilpatanssia. Nykyään otan rauhallisemmin ja pysyttelen kilpaurheilussa ainoastaan salibandyn parissa.
  Parasta fysioterapeutin ammatissa on jatkuva kehittyminen. Innostun haasteista, joita jokainen työpäivä tuo tullessaan.

  Motto: "You miss 100% of the shots you don´t take"

  Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

  Sähköposti: simone.kallonen(a)fysioprovita.fi

   placeholder-hi

   Peter Pippingsköld

   Vastaava lääkäri

   Kirurgian, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri.

    Fysioterapeutit

    Ismo Palmamäki

    Ismo Palmamäki

    Urheilufysioterapeutti, OMT, Sidas-ammattilainen

    Erityisosaaminen: OMT-koulutukseni on valmistanut minut tuki-ja liikuntaelinvaivojen erityisosaajaksi, olen syventänyt osaamistani erilaisten selkäranka - ja alaraajavaivojen hoitoon.

    Taustaa: Olen työskennellyt FysioProVitassa vuodesta 2007 lähtien. FysioProVitan kannustava ja motivoiva ilmapiiri on tukenut minua tavoitellessani ammattillisesti omia rajojani. Oma intohimoni ihmisten auttamiseksi, heidän erilaisissa tuki -ja liikuntaelin vaivoissa, sai alkunsa jo nuorena poikana, kun pelasin jääkiekkoa ja juoksin kilpaa. Joukkuetoverini, kuten myös allekirjoittanutkin, kärsivät vähän väliä mitä erilaisimmista vaivoista. Joukkueenjohto, valmentajat ja huoltotiimi saivat tehdä kaikkensa, että meillä oli pelipäivänä joukkueellinen ”terveitä” kavereita kentälle ja aina ei edes ollut. Olisin niin kovasti halunnut auttaa kavereita, koska näin miten he ja heidän mukanaan koko joukkue kärsi siitä, että kavereita oli poissa kentältä. Silloin taitoni eivät tietenkään mahdollistaneet minkäänlaista avun tarjoamista, mutta noilta ajoilta syttyi minun kipinä ja motivaatio tähän ammattiin ja olen erittäin onnellinen ja kiitollinen, että tänä päivänä saan tehdä juuri sitä työtä, josta eniten pidän.

    Motto: ”Onni ei tule etsien vaan eläen, tässä ja nyt”

    Kielitaito: suomi, englanti

    Sähköposti: ismo.palmamaki(a)fysioprovita.fi

     Saila Dahlqvist

     Saila Dahlqvist-Pompeo

     Fysioterapeutti, Voice Massage -terapeutti

     Erityisosaaminen: Tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapia, pre ja post-operatiiviinen fysioterapia, kuntosaliohjaus, harjoitteluterapia ja ryhmäliikunta,  Voice Massage terapeutti, NLP-practitioner.

     Olen työskennellyt FysioProVitassa vuodesta 2009 lähtien.

     Mottoni: "Tänään tehty muutos on huomisen tulos. Koskaan ei ole liian myöhäistä."

     Kielet: Suomi, englanti, italia

     Sähköposti: saila.dahlqvist(a)fysioprovita.fi

      Antonio Bombino

      Antonio Bombino

      Fysioterapeutti, Sidas -ammattilainen

      Erityisosaaminen: Tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapia, selkä-, polvi- ja olkapääleikkausten jälkeinen kuntoutus, urheiluvammojen kuntoutus, kuntosaliharjoittelu.

      Kielitaito: Suomi, englanti, italia

      Sähköposti: antonio.bombino(a)fysioprovita.fi

       Sanna Weurlander

       Sanna Weurlander

       Fysioterapeutti, sairaanhoitaja

       Erityisosaaminen: Lantionpohjan fysioterapeutti, toiminnallisten lantionkipujen fysioterapia, kuntosaliohjaus ja harjoitteluterapia,  pyörätuolirugbyn ja parahiihdon kansainvälinen luokittelija, NLP-practitioner, akupunktio

       Taustaa: Nimeni on Sanna Weurlander ja olen lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut terapeutti. Valmistuin fysioterapeutiksi 2011, terveydenhoitoalalla olen työskennellyt vuodesta 2005 lähtien sairaanhoitajana ortopedian ja neurokirurgian parissa. Kokemusta löytyy sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta. Nuorempana olin aktiivinen kilpaurheilija ja pelivuosia takana lähes 20, joista osa Superpesiksessä. Täältä varmastikin kumpuaa vastustamaton mielenkiinto kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sekä itsensä haastamiseen. Nykyään vapaa ajallani toimin vammaisurheilun parissa kansainvälisenä luokittelijana, opiskelen terveystieteitä Itä-Suomen yliopistossa liikuntalääketieteen puolella sekä harrastan monipuolisesti liikuntaa, mm. painonnostoa, joogaa sekä hiihtoa.

       Vastaanotollani keskitytään muun muassa kehon linjauksiin ja kehon hallintaan, sekä pyritään vapauttamaan liiallista lantion alueen lihasjännitystä ja parantamaan liikekontrollia. Fysioterapiassa käytän lantionpohjan lihasten tutkimisessa ja harjoittelussa EMG:tä (elektromyografia), jonka avulla asiakas saa välittömän palautteen harjoittelun onnistumisesta, jolloin myös oppiminen tapahtuu herkemmin (biopalauteharjoittelu). Lantionpohjan lihasten merkitys urheilussa ja liikkumisessa on myös erittäin tärkeä ymmärtää ja minut voi pyytää luennoimaan erilaisiin koulutustilaisuuksiin tai voimme järjestää sellaisen varta vasten FysioProvitaan. Fysio Provitasta minut tavoittaa tällä hetkellä torstai-iltaisin tai sopimuksen mukaan. Päivätyössäni toimin selkäydinvammaisten fysioterapeuttina.

       Mottoni: Motivaatio on ihmistä eteenpäin ajava voima.

       Kielitaito: Suomi, englanti

       Sähköposti: sanna.weurlander(a)fysioprovita.fi

        Juha Holttinen

        Juha Holttinen

        Fysioterapeutti, Sidas-ammattilainen

        Erityisosaaminen: Podiatrinen fysioterapia, alaraaja-analyysit, alaraaja kuntoutus,  Sidas tukipohjalliset.

        Taustaa: Minun nimeni on Juha Holttinen ja toimin FysioProVitalla fysioterapeuttina vuodesta 2012 alkaen. Oma erikoisosaamisalue on podiatrinen fysioterapia. Teen alaraaja-analyysejä  (asento seisten, kyykyt , kävely, juoksu). Niiden perusteella teen asiakkaalle kuntoutusohjelman ja tarvittaessa yksilölliset Sidas tukipohjalliset.

        Olen valmistunut fysioterapeutiksi 1989 Tampereelta. Podiatriseen fysioterapiaan olen erikoistunut 90-luvun puolivälissä Turun Ammatikorkeakoulussa. Olen aktiivisesti pitänyt ammattitaitoa yllä vuosittain käymällä alaraaja painotteisilla kursseilla.

        Se miksi aikoinaan kiinnostuin alaraaja-fysioterapiaan tuli siitä, kun pääsin vuonna 1993 Valentin Konosen ( -95 MM 50km mestari)  tiimiin mukaan. Toimin yhtenä fysioterapeuttina tiimissä aina vuoteen 2000 asti.

        Itse olin aktiivinen kilpaurheilija vuoteen 1993 asti. Lajini oli seiväshyppy, ennätykseni  526 cm.

        Motto: Happy feet, happy people, happy planet.

        Kielitaito: Suomi, Englanti.

        Sähköposti: juha.holttinen(a)fysioprovita.fi

         

         Mimi Reijula

         Fysioterapeutti, koulutettu urheiluhieroja

         Erityisosaaminen

         Tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapia, urheiluvammojen kuntoutus ja ennaltaehkäisy, kuntosaliohjaus, klassinen- ja urheiluhieronta

         Taustaa
         Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2016, ja sitä ennen urheiluhierojaksi 2013. Olen opiskellut myös liikunnanohjausta ja tehnyt sivutoimisena liikunnanopettajana töitä parin vuoden ajan.  Oma urheilutaustani löytyy yleisurheilun parista, jota harrastin noin 7 vuotta. Sen lisäksi olen voimistellut, ratsastanut, pelannut jalkapalloa ja harrastanut judoa. Tällä hetkellä liikun monipuolisesti kehoa kuunnellen.  Työskentelen tällä hetkellä myös lääkärikeskuksessa ja yksityisellä sektorilla.

         Vastaanotolleni voi tulla kuka tahansa ikäänsä ja kuntotasoonsa katsomatta. Huomioin jokaisen asiakkaani yksilönä ja annan parhaan mahdollisen avun ja ohjeet kuntoutuksen edistämiseksi.  Tavoitteenani on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi niin arjessa, työssä kuin harrastustenkin parissa.


         Mottoni
         ”Your choices, thoughts and actions make your life the way you want it to be.”

         Kielitaito
         suomi, englanti

         Sähköposti
         reijulamimi[a]gmail.com

          Muut

          FullSizeRender.jpg

          Linda Ekholm

          Ravitsemustieteilijä (Helsingin Yliopisto), KTM, ETK

          Erityisosaaminen: Ravitsemus sekä terveyttä ja hyvinvointia edistävä syöminen

          Tausta: Olen ravitsemustieteilijä ja elintarviketieteiden kandidaatti Helsingin yliopistosta. Olen myös kauppatieteiden maisteri, joka aikoinaan teki päätöksen seurata sydäntään ja intohimoaan suuntana ravitsemustieteen ihmeellinen maailma. Päätös oli mitä parhain. Nyt saan tehdä sitä mitä aidosti haluan - ohjata ihmisiä terveyttä edistävässä syömisessä ja parempien elintapojen omaksumisessa. Ruoka ei ole ainoa intohimoni kohde. Olen myös intohimoinen liikkuja sekä entinen käsipallon Suomen mestari ja maajoukkuepelaaja.

          Ravitsemusfilosofia ja toimintaperiaate: Ravitsemusfilosofiani perustuu tutkittuun tieteelliseen tietoon. Ravinnon ja syömisen ympärillä liikkuu valtava määrä uskomuksia ja myyttejä. Haluan omassa työssäni korjata näitä harhaluuloja ja neuvoa asiakkaitani tutkitun tiedon ja näytön pohjalta. Vaikka neuvon asiakkaitani tieteelliseltä pohjalta, asetan työssäni aina etusijalle käytännön näkökulman ja asiakkaan arjen. Minusta on erityisen tärkeätä, että ravitsemusneuvonta räätälöidään asiakkaan yksilöllisten taustatekijöiden, terveystilanteen, mieltymysten ja tarpeen mukaan. Me kaikki olemme erilaisia, ja haluan kunnioittaa sitä. Kikkailun ja helposti unohtuvien dieettien sijasta haluan auttaa asiakasta löytämään pysyvän terveyttä edistävän elintapamuutoksen.

          Mottoni: Olemme sitä, mitä syömme. Oikea ravinto tuo paljon iloa ja terveyttä. Se on helppoa ja hauskaa, kun sen oikein oivaltaa.

          Kielet: Suomi, Ruotsi, Englanti

          Sähköposti: info(a)fysioprovita.fi

           placeholder-hi

           Henrik Lindfors

           Yrityspalvelut, Partneri

            Vastaanottosihteerit

            Anniina Vaittinen

            Vastaanottosihteeri

            Kielitaito: Suomi, Englanti

             Daniela Ignatius

              Muut asiantuntijalääkärit

              placeholder-hi

              Tapio Kallio

              Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, liikuntalääketieteen erikoislääkäri

               placeholder-hi

               Kaartinen Esko

               Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, Eiran sairaalan ylilääkäri

                placeholder-hi

                Heikki Tikkanen

                LT, dos., Liikuntalääketieteen ja kliinisen fysiologian erikoislääkäri, Helsingin Urheilulääkäriaseman ylilääkäri