Blog

Stadi Fit:n terveiset ja avoimet ovet aikataulu!

Hei ProVitan jäsen!

Kuten olet ehkä huomannut, olemme aloittaneet yhteistyön ProVitan kanssa tuoden yrityksemme StadiFit:n palvelut saman katon alle teidän ulottuvillenne. Kiitos kärsivällisyydestänne remontin aikana! Nyt haluamme kertoa teille yrityksestämme hieman enemmän ja siitä mitä palveluita meillä on tarjota teille.

Keitä me olemme?

Stadi Fit High Performance and Health on yritys, joka tuottaa laadukkaita valmennuspalveluita, sekä yksilöille että pienryhmille. Palvelumme ovat suunniteltu palvelemaan jokaista, kuntotasosta tai iästä riippumatta. Palveluihimme kuuluvat mm. Pienryhmä Personal Training (max 8hlö/ryhmä) jossa on oma ryhmä 50+­jäsenillemme, liikkuvuusharjoittelu pienryhmissä, yksilövalmennus, ravintovalmennus, juoksuvalmennus ja Fysioterapian jälkeinen kuntoutus takaisin harjoittelun pariin.

Miten me ajattelemme?

Valmennusfilosofiamme pohjaa ajatukseen toiminnallisesta kehosta. Harjoittelussamme korostamme siis niitä liikkeitä ja liikeratoja, joita keho tuottaa luonnostaan, ja joita tarvitsemme jokapäiväisessä elämässämme. Liikkuvuusharjoittelu näyttelee myös isoa roolia valmennuksissamme. Liikerajoitukset aiheuttavat kiputiloja sekä vaikeuttavat lihasten toimintaa niille optimaalisella tavalla jolloin vammariski lisääntyy. Järkevässä harjoittelussa edetään kehon ehdoilla, ja autetaan sitä voimaan hyvin.

 

Avoimet Ovet 12.-13.12

Tule tutustumaan palveluihimme ja valmentajiimme lauantaina 12.12 tai sunnuntaina 13.12! Kaikki tunnit ovat veloituksettomia, ja sopivat myös aloittelijoille. Jos haluat osallistua tunneillemme, muistathan varata paikkasi ajoissa sillä osallistujamäärä on rajallinen!

Aikataulu:

La 12.12 Stadi Fit:n valmentajat paikalla klo.9­ – 14, glögitarjoilu!

Klo.9.30­ – 10 ­ Kyykky workshop, Pienryhmä sali Miten kyykätä oikein? Simon

Klo.10­ – 10.30 ­ Lantion alueen liikkuvuus tunti , Pienryhmä sali (Simon)

Klo.11­ – 11.45 ­ Terve selkä ja polvi ­ tunti, Pienryhmä sali (Lucas)

Klo.12­ – 13 ­ Mobility ­ liikkuvuus tunti (All Coaches)

Klo.13 ­- 14 ­ CrossFit Basics ­ tunti (All Coaches)

 

Su 13.12 Stadi Fit:n valmentajat paikalla klo.10 – ­14, glögitarjoilu!

Klo.10­ – 11 ­ 50+ CrossFit tunti (All Coaches)

Klo.11­ – 11.45 ­ 70+ tunti (Ansku and Lucas)

Klo.12­ – 13 ­ Mobility ­ liikkuvuus tunti All Coaches

Klo.13­ – 14 ­ CrossFit Basics ­ tunti

 

Tervetuloa!!

 

fysioprovita stadifit logo